AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Saat pergantian musim hujan ke musim kemarau, banyak orang yang terkena berbagai penyakit. Seperti f ... Read More »
Published: Wed, 18 Mar 2020 - 09:22:06
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/160
Comments: 0/0
Lirik Lagu BOJO LORO Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu BOJO LORO Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BOJO LORO Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BOJO LORO


Abang biru lampune disko
Awak kuru mas, mikir bojo loro
Bojo sing enom, njaluk disayang
Sing tuwo njur wegah ditinggal

Sirah mumet ora bisa turu
Andum tresno mas, ugo andum waktu
Mikir butuhe, mikir blanjane
Njur saiki bingung atine

Telung dino, mulih rono
Telung dino bali neng kene
Sing sedino, kanggo sopo
Sing sedino kanggo wong liyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KATRESNAN


Tak regem-regem layangmu
Lan tak cekel tumempel dadaku
Rasane ... Read More »
Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KATRESNANKU


Arume sekar melati
Wanci ratri, ginowo maruto
Tulus, ing sak jroni ... Read More »
Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANGGODANING KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANGGODANING KATRESNAN


Biyen aku rak wes kondo
Jroning bebrayan kebak ing pang ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 42051
Bookmark and Share