AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Seorang suami menyesal setelah mencerai istrinya, dan sang istripun pulang kerumah ortunya. Beniat u ... Read More »
Published: Thu, 13 Aug 2020 - 07:06:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 540/761
Comments: 0/13
Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BOJOMU SEMANGATKU (Full)
By: Agus Kotak


Lur tulung ngapuranen aku
Atas kelakuanku
Aku seneng karo bojomu
Sing dadi penyemangatku

Bojomu nggodani aku
Bendino ngejak ketemu

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Krono kelakuanku
Kegodo bojomu u u u u u u


Aku amung menungso lugu
Ra sengojo kenal bojomu
Bojomu kuwi pancen ayu
Senengane njaraki aku

Bojomu nggodani aku
Bendino ngejak ketemu

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Krono kelakuanku
Kegodo bojomu u u u u u u


Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Krono kelakuanku
Kegodo bojomu u u u u u u



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (13)
TerryBiree [Thu, 16 Sep 2021 - 23:24:29]
ivermectin 4 <a href=" https://ivermectincovi.com/# ">buy ivermectin online</a> - cost of ivermectin lotion
TerryBiree [Sun, 12 Sep 2021 - 07:32:38]
ivermectin 10 mg <a href=" https://ivermectincovi.com/# ">ivermectin</a> - cost of ivermectin cream
TerryBiree [Sat, 11 Sep 2021 - 04:53:29]
buy generic 100mg viagra online <a href=" http://viagramgz.online/# ">buying viagra online</a> - viagra 100mg price
TerryBiree [Thu, 09 Sep 2021 - 03:57:45]
ways to treat erectile dysfunction <a href=" http://indiarxmgz.com/# ">buy prescription drugs online legally</a> - ed pharmacy
TerryBiree [Tue, 07 Sep 2021 - 16:15:20]
review of cialis <a href=" http://cialismgz.online# ">cialis no prescription canada</a> - buy cialis through pay pal
View All Comments on Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 89340
Bookmark and Share