AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tak hanya rambut yang menjadi mahkota wanita ada bagian lain dari tubuh wanita yang menjadi daya tar ... Read More »
Published: Thu, 13 Aug 2020 - 07:06:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 9/288
Comments: 0/0
Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BOJOMU SEMANGATKU (Full)
By: Agus Kotak


Lur tulung ngapuranen aku
Atas kelakuanku
Aku seneng karo bojomu
Sing dadi penyemangatku

Bojomu nggodani aku
Bendino ngejak ketemu

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Krono kelakuanku
Kegodo bojomu u u u u u u


Aku amung menungso lugu
Ra sengojo kenal bojomu
Bojomu kuwi pancen ayu
Senengane njaraki aku

Bojomu nggodani aku
Bendino ngejak ketemu

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Krono kelakuanku
Kegodo bojomu u u u u u u


Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Krono kelakuanku
Kegodo bojomu u u u u u u



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 48146
Bookmark and Share