AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Diantara kita, banyak yang percaya bahwa makan sayuran mentah itu baik untuk kesehatan dan menjaga n ... Read More »
Published: Mon, 17 Jun 2019 - 14:02:32
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/354
Comments: 0/0
Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GUBUK ASMORO


Yen liwat aku kelingan
Gubuk kae mbiyen tak nggo leren
Ning cagak kebak tulisan
Warno abang tondo isih prawan

Jenenge gubug asmoro
Mbiyen kae tak nggo andum tresno
Tanpo bantal tanpo kloso
Bot-abote ketaman asmoro

Gubuk kae nyimpen wadi
Wiwit mbiyen tumeko saiki
Gubuk kae kebak crito
Wayah wengi nganti gagat rino

Catetan sak jroning ati
Datan luntur soyo merak ati
Aku kowe dadi garwo
Mergo leren ning gubuk asmoro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LAYANG KANGEN By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KANGEN By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KANGEN By Didi Kempot


Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo kar ... Read More »
Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PAMITAN


Lilanono pamit mulih
Pesti kulo, yen dudu jodhone
Mugi enggal entuk su ... Read More »
Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG MAWAR


Kembang mawar, seng tak kagumi
Mekar ing tengah wengi
Sumpah ja ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 89663
Bookmark and Share