AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Feses atau Tinja bayi, bisa berbeda-beda warnanya. Hal ini disebabkan karena keadaan kesehatan pence ... Read More »
Published: Sun, 02 Feb 2020 - 13:05:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/227
Comments: 0/0
Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGUJIWAT


Nglam-lami ngujiwate
Yen anggeget lathi, anjinjit alise
Sak solah bawane
Lencir kuning nyengsemake

Sinawang yen ngujiwat
Pamikir tan kuwat, koyo arep nekat
Suwe-suwe tamat
Prasasat anggayuh jimat

Yen tengah wengi, pangrasaku, koyo wus sumandhing
Aduh wong kuning
Liringing netro kang wening
Amung tansah tak lalekke, nanging trus eling

Wekasan pepuntonku
Umpamane sekar ojo nganti layu
Kanggo cecundhukmu
Yo mung nimas mustikaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym

Lirik Lagu:

JAGALAH HATI


Jagalah hati jangan kau kotori
Jagalah hati lentera hidup ini
Ja ... Read More »
Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROJENG


Pating klempor, krungu swarane pit montor
Rame-rame, sak tengahe dalan g ... Read More »
Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:


SAMBEL KEMANGI


Enake, jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mangane, bubar nyamb ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 99607
Bookmark and Share