AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Buat para Ibu muda mungkin akan kesulitan untuk membedong si buah hati. Apalagi itu anak pertama. Wa ... Read More »
Published: Sun, 02 Feb 2020 - 13:05:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 210/361
Comments: 0/0
Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGUJIWAT


Nglam-lami ngujiwate
Yen anggeget lathi, anjinjit alise
Sak solah bawane
Lencir kuning nyengsemake

Sinawang yen ngujiwat
Pamikir tan kuwat, koyo arep nekat
Suwe-suwe tamat
Prasasat anggayuh jimat

Yen tengah wengi, pangrasaku, koyo wus sumandhing
Aduh wong kuning
Liringing netro kang wening
Amung tansah tak lalekke, nanging trus eling

Wekasan pepuntonku
Umpamane sekar ojo nganti layu
Kanggo cecundhukmu
Yo mung nimas mustikaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 15976
Bookmark and Share