AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: TRENYUH Neng omah atiku tansah ngalamun Amargo mikir sing gedhe duwur Dasar b ... Read More »
Published: Tue, 04 Feb 2020 - 08:45:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/110
Comments: 0/0
Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

DADI ATI


Nggoleki sing koyo ngopo
Wong nyatane kelakon seprene
Angger angger gendro
Wekasane malah mbangun tresno

Dudu bondho dudu rupo
Mung atine dadi tetaline
Guyub rukun setyo
Pepindhane mimi lan mituno

Wis jamak lumrahe
Yen wong urip coba lan godhane gedhe
Supradene
Ora nganti ndadak dadi gawe

Rino wengi dadi ati
Wong prasojo alus bebudene
Sabar tur gemati
Momong yogo ugo lan batine



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ... Read More »
Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KONCO TANI


Ee, ibo senenge
Konco tani, yen nyawang tandurane
Nyambut gawe
Awa ... Read More »
Lirik Lagu TEGANE ATIMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEGANE ATIMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TEGANE ATIMU


Hanjerit sundulo langit
Tiwas loro ra ono gunane
Arep sambat kar ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 92301
Bookmark and Share