AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SUKET TEKI By Didi Kempot Aku tak sing ngalah Trimo mundur, timbang loro ati T ... Read More »
Published: Sat, 29 Feb 2020 - 07:09:14
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 996/1187
Comments: 0/76
Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KAGEM IBU - Arda (Full) By Didi Kempot


Ibu, sing wis nuntun uripku
Sing nresnani aku
Saking suku tekane rambutku

Ibu, ora kendat dongaku
Aku ra lali wektu
Terus yen iseh ono nyawaku

Tak eling tresno lan ngendikamu
Sing nggawe tentrem batinku

Ibu, beninge toyo wudhu sing ngademke atiku
Saben eling kabeh, ngendikamu

Ibu, ora lali nyuwunku impenono aku
Snadyan sedelo jro, ning kangenku

Oh, Ibu wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung ning nggo wektu


Ning tangan, tanganku tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene ora lali
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
Ngelingake pungkasan ketemu Ibu

Ibu, beninge toyo wudhu sing ngademke atiku
Saben eling kabeh ngendikamu

Ibu, ora lali nyuwunku impenono aku
Snadyan sedelo jro, ning kangenku

Oh, Ibu wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung ning nggo wektu


Ning tangan, tanganku tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene ora lali
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
Ngelingake pungkasan ketemu ibu

Ngelingake pungkasan ketemu ibu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (76)
Shawnbuido [Mon, 24 Jan 2022 - 12:57:01]
canadadrugs <a href=" https://pillfast24.com/ ">cheap generic pills</a> - Imdur
https://pharmfast24.com/ anti-depressants
Artane Remeron Trandate
Shawnbuido [Mon, 24 Jan 2022 - 02:36:59]
on line pharmacy <a href=" https://pharmfast24.com/ ">Imuran</a> - Lumigan
https://pharmfastd.com/ Precose
Cefixime buy pills online from canada Asacol
Shawnbuido [Sun, 23 Jan 2022 - 16:17:14]
Lamictal <a href=" https://pharmfastd.com/ ">pharmacy online prescription</a> - canadian king pharmacy
https://pharmfastd.com/ canada medication pharmacy
Arimidex cheap generic pills Malegra FXT plus
Shawnbuido [Sun, 23 Jan 2022 - 04:38:22]
Bactrim <a href=" https://pharmfast24.com/ ">Baycip</a> - canadian prescription
https://pharmfastd.com/ pharmacy prices compare
Xeloda canadian pharcharmy online fda approved Asacol
Shawnbuido [Sat, 22 Jan 2022 - 15:45:35]
canadian online pharmacies prescription drugs <a href=" https://pharmfastd.com/ ">prescription drug assistance</a> - best canadian mail order pharmacies
https://canadarxfast.com/ Imitrex
Artane prescription drugs from canada Glucotrol
View All Comments on Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 22427
Bookmark and Share