AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mungkin anda pasti tidak mengira sebelumnya, beberapa brand atau merk terkenal di dunia ini ternyata ... Read More »
Published: Sat, 29 Feb 2020 - 07:09:14
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1620/1811
Comments: 0/144
Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KAGEM IBU - Arda (Full) By Didi Kempot


Ibu, sing wis nuntun uripku
Sing nresnani aku
Saking suku tekane rambutku

Ibu, ora kendat dongaku
Aku ra lali wektu
Terus yen iseh ono nyawaku

Tak eling tresno lan ngendikamu
Sing nggawe tentrem batinku

Ibu, beninge toyo wudhu sing ngademke atiku
Saben eling kabeh, ngendikamu

Ibu, ora lali nyuwunku impenono aku
Snadyan sedelo jro, ning kangenku

Oh, Ibu wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung ning nggo wektu


Ning tangan, tanganku tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene ora lali
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
Ngelingake pungkasan ketemu Ibu

Ibu, beninge toyo wudhu sing ngademke atiku
Saben eling kabeh ngendikamu

Ibu, ora lali nyuwunku impenono aku
Snadyan sedelo jro, ning kangenku

Oh, Ibu wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung ning nggo wektu


Ning tangan, tanganku tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene ora lali
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
Ngelingake pungkasan ketemu ibu

Ngelingake pungkasan ketemu ibu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (144)
Franksnups [Thu, 21 Apr 2022 - 04:50:07]
doxycycline 200 mg price <a href=" https://doxycyclinemst.com/# ">buy doxycycline 100mg capsules</a> doxycycline 50 mg price australia
Franksnups [Tue, 19 Apr 2022 - 22:34:35]
doxycycline 100mg price in india <a href=" https://doxycyclinemst.com/# ">doxycycline pharmacy</a> can you buy doxycycline over the counter in mexico
Franksnups [Mon, 18 Apr 2022 - 16:10:45]
amoxicillin tablets in india <a href=" https://amoxilmst.com/# ">can we buy amoxcillin 500mg on ebay without prescription</a> buy amoxicillin online with paypal
Franksnups [Fri, 15 Apr 2022 - 23:52:40]
generic prednisone 10mg <a href=" https://prednisoneus.shop/# ">over the counter prednisone pills</a> generic prednisone cost
Franksnups [Thu, 14 Apr 2022 - 14:56:01]
ampicillin amoxicillin <a href=" https://amoxilus.fun/# ">amoxicillin script</a> buy amoxicillin 500mg online
View All Comments on Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 92876
Bookmark and Share