AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Bukan hanya orang dewasa, bayi pun bisa kena flu , pilek dan hidung tersumbat. Jika bayi sedang meng ... Read More »
Published: Sat, 29 Feb 2020 - 07:09:14
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/288
Comments: 0/0
Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KAGEM IBU - Arda (Full) By Didi Kempot


Ibu, sing wis nuntun uripku
Sing nresnani aku
Saking suku tekane rambutku

Ibu, ora kendat dongaku
Aku ra lali wektu
Terus yen iseh ono nyawaku

Tak eling tresno lan ngendikamu
Sing nggawe tentrem batinku

Ibu, beninge toyo wudhu sing ngademke atiku
Saben eling kabeh, ngendikamu

Ibu, ora lali nyuwunku impenono aku
Snadyan sedelo jro, ning kangenku

Oh, Ibu wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung ning nggo wektu


Ning tangan, tanganku tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene ora lali
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
Ngelingake pungkasan ketemu Ibu

Ibu, beninge toyo wudhu sing ngademke atiku
Saben eling kabeh ngendikamu

Ibu, ora lali nyuwunku impenono aku
Snadyan sedelo jro, ning kangenku

Oh, Ibu wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung ning nggo wektu


Ning tangan, tanganku tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene ora lali
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
Ngelingake pungkasan ketemu ibu

Ngelingake pungkasan ketemu ibu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGUJIWAT Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGUJIWAT


Nglam-lami ngujiwate
Yen anggeget lathi, anjinjit alise
Sak solah baw ... Read More »
Lirik Lagu TOMBO ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TOMBO ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TOMBO ATI


Tombo ati, iku limo wernane
Moco Qur'an angen-angen sak maknane
Kapi ... Read More »
Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YEN ING TAWANG ONO LINTANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

YEN ING TAWANG ONO LINTANG


Yen ing tawang ono lintang, cah ayu
Aku ngenteni tek ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 52241
Bookmark and Share