AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Punya lahan sempit tapi hobby mengoleksi aneka jenis tanaman, yaa ngga masalahlah... Apalagi jika da ... Read More »
Published: Fri, 07 Feb 2020 - 08:13:40
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/439
Comments: 0/0
Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KONCO TANI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KONCO TANI


Ee, ibo senenge
Konco tani, yen nyawang tandurane
Nyambut gawe
Awak sayah, seneng atine

Parine, lemu-lemu
Polowijo, lan ugo sak wernane
Katon subur, kabeh tuwuh
Kang sarwo tinandur

Panyuwunku
Tinebehno saking sambikolo
Sih ing gusti
Mugi-mugi lestari widodo

Sayuk rukun, rame-rame
Gotong-royong, kang dadi semboyane
Konco tani
Soko guru, tumerap negarane



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar b ... Read More »
Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LALI JANJINE (Bowo)


Bowo:
Dino minggu sing tak anti
Tinemune ngoyoworo
Jebuu ... Read More »
Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGALAMUNING ATI (Ngalamune Ati)


Yen tak roso
Ra kuwowo roso jroning ati
Tansah ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 96228
Bookmark and Share