AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Resiko punya mobil, baret pada body dan keca sering kali terjadi. Dan tahukah kamu biaya perbaikanny ... Read More »
Published: Wed, 01 Apr 2020 - 07:34:53
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/286
Comments: 0/0
Lirik Lagu LELO LEDUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu LELO LEDUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LELO LEDUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LELO LEDUNG


Tak lelo, lelo lelo ledung
Cep meneng, ojo pijer nangis
Anakku, sing ayu rupane
Yen nangis, ndak ilang ayune

Tak gadang, biso urip mulyo
Dadiyo, wanito utomo
Ngluhurke, asmane wong tuwo
Dadiyo, pandekare bongso

Wis cep menengo anakku
Kae, mbulane ndadari
Koyo, buto nggegilani
Lagi nggoleki cah nangis

Tak lelo, lelo lelo ledung
Cep meneng, anakku cah ayu
Tak emban, slendang batik kawung
Yen nangis, mundak ibu bingung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KLOSO OPO KASUR (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KLOSO OPO KASUR (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KLOSO OPO KASUR (Duet)


Pr:
Pilih kloso mas, opo pilih kasur
Podo-podo, biso ka ... Read More »
Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RORO JONGGRANG (Duet)


Lk:
Roro jonggrang kowe pancen ayu tenan
Ora mokal yen ... Read More »
Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra k ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 88871
Bookmark and Share