AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kembali, musibah menimpa dunia penerbangan di tanah air kali ini korbannya adalah sebuah pesawat kom ... Read More »
Published: Thu, 06 Feb 2020 - 06:37:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 512/794
Comments: 0/9
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang rembulan
Jarene tresnamu, mung kanggo aku

Wis nganti telung ketigo
Nanging sliramu, ora kirim warto
Banjur saiki wis teko
Kowe malah, nggandeng priyo liyo

Ora nyono ora ngiro
Kowe medhot, taline asmoro
Tresnaku kang tulus suci
Ra mbok jogo, malah mbok blenjani

Opo pancen, wis nasibku
Kudu pisahan, karo sliramu
Najan abot jroning ati
Nanging aku, ra biso nduweni

Lilo atiku wis lilo
Nadyan batinku keloro-loro
Nanging aku ra kuwowo
Mergo aku, wis kebacut tresno



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (9)
TerryBiree [Mon, 13 Sep 2021 - 07:59:26]
ivermectin uk <a href=" http://ivermectincovi.com/# ">buy ivermectin online</a> - ivermectin lotion price
TerryBiree [Thu, 09 Sep 2021 - 18:45:38]
pharmacy drugs <a href=" https://indiarxmgz.com/# ">india rx pharmacy</a> - ed clinics
TerryBiree [Mon, 06 Sep 2021 - 19:55:05]
best male enhancement <a href=" https://indiarxmgz.com/# ">india rx pharmacy</a> - how to fix ed
Mauricejog [Sat, 04 Sep 2021 - 07:53:36]
how to get zithromax online <a href=" http://zithromaxizi.online# ">buy zithromax online</a> - zithromax cost
Mauricejog [Thu, 02 Sep 2021 - 01:48:19]
where to get propecia <a href=" http://propeciaizi.online# ">fincar</a> - generic for propecia
View All Comments on Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 46744
Bookmark and Share