AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Selama ini kita mengenal istilah ZOMBIE untuk menggambarkan mayat hidup yang tidak memiliki pikiran ... Read More »
Published: Thu, 06 Feb 2020 - 06:37:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/167
Comments: 0/0
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang rembulan
Jarene tresnamu, mung kanggo aku

Wis nganti telung ketigo
Nanging sliramu, ora kirim warto
Banjur saiki wis teko
Kowe malah, nggandeng priyo liyo

Ora nyono ora ngiro
Kowe medhot, taline asmoro
Tresnaku kang tulus suci
Ra mbok jogo, malah mbok blenjani

Opo pancen, wis nasibku
Kudu pisahan, karo sliramu
Najan abot jroning ati
Nanging aku, ra biso nduweni

Lilo atiku wis lilo
Nadyan batinku keloro-loro
Nanging aku ra kuwowo
Mergo aku, wis kebacut tresno



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ABOTE TRESNO


Njajah deso milangkori
Tepung gelang anggonku nggoleki
Munggah g ... Read More »
Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNGITING ASMORO


Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung ... Read More »
Lirik Lagu EMOSI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu EMOSI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

EMOSI (Duet)


Lk:
Ojo ngocap aku, wis mertobat
Wong wadon ngendiko mbokyo sing ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 79233
Bookmark and Share