AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Thu, 19 September 2019 - 01:13:50
Random News
Lagi ya?.. Kita masih berkutat di sekitar kuliner yang tahan lama dan cocok sebagai hidangan pelengk ... Read More »
Published: Sun, 23 Jun 2019 - 09:14:02
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/314
Comments: 0/0
Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari

Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lamis
Yen mesem manise, ngungkuli madu
Koyo biso ngrontokake jantungku

Pr:
Ganteng mas, sampeyan pancen ganteng
Tambah ganteng mas, yen ora seneng mendem
Gongso alit mas, namine kempul
Ngalor ngidul sampeyan nggawani gendul

Lk:
Kembang mlati dik, dironce-ronce
Setengah mati aku naksir kowe

Pr:
Pasar turi mas, neng Suroboyo
Aku ngerti sampeyan senenge nggudho

Lk:
Di iris-iris dik, gulone jowo
Kowe cah manis dasare prasojo

Pr:
Memang lidah mas tidak bertulang
Pandai bersilat watake wong lanang



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Cinderella Abad Millenium - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Cinderella Abad Millenium

Emang ada? Ada.. Siapa? Hiii pengen tahu yah? okelah kalo begitu mahh, pasti saya kasih tau koq, kalem.
Oh ya kenal ngga, foto siapa yang ada di bawah ini?

Buat yang pernah liat film atau videony ... Read More »
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nang ... Read More »
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane a ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 91289
Bookmark and Share