AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Anda pernah stres? Stres adalah bentuk kecemasan atau kekhawatiran seseorang pada sesuatu hal yang ... Read More »
Published: Sat, 01 Feb 2020 - 06:14:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/143
Comments: 0/0
Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PAMITAN


Lilanono pamit mulih
Pesti kulo, yen dudu jodhone
Mugi enggal entuk sulih
Wong sing biso, ngladeni slirane

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko, wong sing tak tresnani
Nanging bade kados pundi
Yen kawulo, sakdermo nglampahi

Mung semene
Atur puji, kariyo raharjo
Sak pungkure
Ojo lali, asring kirim warto

Eman-eman mbenjang ndiko
Yen to nganti, digawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo
Yen to nganti, mung disio-sio



Smoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU SIJI By Didi Kempot


Aduh Romo Ibu ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku ... Read More »
Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

STASIUN TUGU


Ing wengi iku
Nalikane aku pisan ketemu
Tak untapake sliramu pami ... Read More »
Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO SRAGEN (Duet)


Lk:
Ayune yo dhik yo tumpuk undung
Kenyo Sragen yen bengi ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 52785
Bookmark and Share