AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pada tanggal 4 Juni 2015, Presiden Joko Widodo (Jokowi) telah menandatangani Peraturan Pemerintah No ... Read More »
Published: Sat, 01 Feb 2020 - 06:14:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/111
Comments: 0/0
Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PAMITAN


Lilanono pamit mulih
Pesti kulo, yen dudu jodhone
Mugi enggal entuk sulih
Wong sing biso, ngladeni slirane

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko, wong sing tak tresnani
Nanging bade kados pundi
Yen kawulo, sakdermo nglampahi

Mung semene
Atur puji, kariyo raharjo
Sak pungkure
Ojo lali, asring kirim warto

Eman-eman mbenjang ndiko
Yen to nganti, digawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo
Yen to nganti, mung disio-sio



Smoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 42092
Bookmark and Share