AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Boleh percaya boleh tidak, ternyata karakter seorang ayah bisa dipengaruhi oleh zodiak atau rasi bin ... Read More »

Search Results For mi

Published Tue, 25 Feb 2020 - 08:42:35 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 5/73] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI


Dalan iki, biyen nate tak liwati
Nalikane, langit me ... Read More »
Published Fri, 21 Feb 2020 - 09:23:47 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 3/111] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENO GUDO


Nalikane ndek jaman semono
Sliramu setyo lan tuhu
Anane mung tansah ... Read More »
Published Tue, 18 Feb 2020 - 12:36:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 5/107] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MARI KANGEN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MARI KANGEN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MARI KANGEN


E.. Jebul kae
Sing tak anti-anti, wus teko mrene
Wis, rodok suwe
... Read More »
Published Mon, 17 Feb 2020 - 09:17:15 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/149] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KADUNG TRESNO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KADUNG TRESNO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KADUNG TRESNO


Lamat wus katon tejane
Yen mbo-mbrong katon mencorong, aduh
Wira ... Read More »
Published Sun, 16 Feb 2020 - 08:38:24 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 0/124] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETUN NGANTI PIKUN


Naliko pisan ketemu
Esemu dadi gregeting atiku
Aku ra ngleg ... Read More »
Page 1 of 205 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share