AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Istirahat terbaik adalah dengan tidur. Karena tidur akan mengistirahatkan hampir semua syaraf kita. ... Read More »
Published: Mon, 24 Jun 2019 - 17:20:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 14/2747
Comments: 0/0
Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang nyawang
Kleyang kleyang tak sawang mencok ning ngepang
Gegancangan tak rindek saka kadohan
Sarwa ngoceh dheweke ngalih pencokan

Ela kae tak jaluk mbok aja ngece
Podang kuning agawe pikirku koming
Sleret ireng tak sawang katon manise
Ati bungah yen klakon dadi duwekke

Ora bakal atiku kegiwang liyan
Yen si podang andudut ati kepranan
Ora mendho atiku sansoyo ndodro
Tak sranani sun pikat pulute gendho



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TANJUNG MAS NINGGAL JANJI By Didi Kempot


Bebasan koyo, ngenteni
Udan ning mongs ... Read More »
Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RUNTIK ING ATI


Yen aku mireng lagu, caping gunung
Atiku, tansah nelongso
Nali ... Read More »
Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TONDO MOTO


Senadyan to ora mitro
Tondo moto, sing tak tompo
Senadyan amung se ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 54543
Bookmark and Share