AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Apakah Anda sering merasa sakit atau pegal-pegal di leher bagian belakang? Jika jawabannya iya, tak ... Read More »
Published: Fri, 01 Jan 2021 - 05:35:23
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 607/1077
Comments: 0/1
Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang)
By: Happy Asmara


Sumilir angin wengi
Kang tumetes
Anambahi kangen ku
Sansoyo gedi

Titipen rindu iki
Sansoyo akeh
Amung biso dedungo
Angenku nggo kowe


Sliramu siji
Tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo
Tekaning mati

Panyuwunku kanggo riko
Jogo tresno nisun
Sayang aku tulus
Tresno sliramu, uuu


Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (1)
AgrYA [Thu, 29 Apr 2021 - 07:12:57]
Medication prescribing information. Generic Name.
<a href="https://pregabalininfo.top">buy lyrica online uk</a> in USA
Some about pills. Read here.
View All Comments on Lirik Lagu SALAM TRESNO (Tresno Ra Bakal Ilang) Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 61859
Bookmark and Share