AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda hal buruk yang akan terjadi pada kesehatan anda jika anda terlalu sering begadang? Jik ... Read More »
Published: Fri, 31 Jan 2020 - 10:33:11
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/356
Comments: 0/0
Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:


SAMBEL KEMANGI


Enake, jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mangane, bubar nyambut gawe
Nadyan mung lawuh tempe, ning sehat awake

Segere, ngombe banyu kendi
Rokok ngglinting dewe
Nadyan mung manggon ono ndeso
Nyatane ayem tentrem, kumpul sak keluargo

Aku nrimo watone pokok seger waras
Kayaku lumpukno, kanggo ngragati sawah
Ugo tuku bibit lan rabuke
Mangan sakbendinane, sego sambel kemangi

Enak opo wong urip ono ngalam dunyo
Yen wegah rekoso, urip ora biso mulyo
Kudangane romo lan ibune
Sregepo nyambut gawe, ojo lali gustine



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SAK PANDURAT


Ngalamuning atiku
Mikir sliramu, suwe ra ketemu
Jroning roso, tre ... Read More »
Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU KUTHO By Didi Kempot


Sewu kutho, uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nang ... Read More »
Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANANDANG


Sopo sing gelem, nglakoni
Lelakon, kang tak sandang, rino klawan wen ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 24106
Bookmark and Share