AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Alhamdulillah! Atas ijin dari Allah SWT akhirnya kita kembali dipermukan dengan bulan ramadhan, bula ... Read More »
Published: Fri, 31 Jan 2020 - 10:33:11
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1529/1884
Comments: 0/23
Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:


SAMBEL KEMANGI


Enake, jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mangane, bubar nyambut gawe
Nadyan mung lawuh tempe, ning sehat awake

Segere, ngombe banyu kendi
Rokok ngglinting dewe
Nadyan mung manggon ono ndeso
Nyatane ayem tentrem, kumpul sak keluargo

Aku nrimo watone pokok seger waras
Kayaku lumpukno, kanggo ngragati sawah
Ugo tuku bibit lan rabuke
Mangan sakbendinane, sego sambel kemangi

Enak opo wong urip ono ngalam dunyo
Yen wegah rekoso, urip ora biso mulyo
Kudangane romo lan ibune
Sregepo nyambut gawe, ojo lali gustine



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (23)
Robertbox [Mon, 25 Oct 2021 - 14:20:00]
tamoxifen and osteoporosis <a href=" https://nolvadexstart.com/# ">nolvadex for sale</a> - tamoxifen menopause
Javierelorb [Sat, 23 Oct 2021 - 00:01:27]
https://stromectolst.com/# ivermectin nz
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:54:44]
buy prescription drugs online <a href=" http://rxfastrx.com/# ">ed meds pills drugs</a> - over the counter ed medication
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 23:58:13]
cost of stromectol medication <a href=" http://stromectoli.online# ">stromectol pills</a> - ivermectin 5 mg price
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 18:43:53]
ivermectin 3 mg tablet dosage <a href=" https://stromectoli.com/# ">stromectol prices</a> - ivermectin brand
View All Comments on Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 99370
Bookmark and Share