AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: JOKO MLARAT Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho Aku wong nisto tanpa bondho du ... Read More »
Published: Fri, 31 Jan 2020 - 10:33:11
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4160/4825
Comments: 0/2
Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:


SAMBEL KEMANGI


Enake, jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mangane, bubar nyambut gawe
Nadyan mung lawuh tempe, ning sehat awake

Segere, ngombe banyu kendi
Rokok ngglinting dewe
Nadyan mung manggon ono ndeso
Nyatane ayem tentrem, kumpul sak keluargo

Aku nrimo watone pokok seger waras
Kayaku lumpukno, kanggo ngragati sawah
Ugo tuku bibit lan rabuke
Mangan sakbendinane, sego sambel kemangi

Enak opo wong urip ono ngalam dunyo
Yen wegah rekoso, urip ora biso mulyo
Kudangane romo lan ibune
Sregepo nyambut gawe, ojo lali gustine



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 17:34:17]
<a href="http://meclizinel.top/">order meclizine for sale</a>
DannyOrier [Fri, 07 Jul 2023 - 17:02:28]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert 25mg pills</a>
View All Comments on Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 46796
Bookmark and Share