AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Para ibu tiap harinya mungkin selalu dihadapkan pada pertanyaan apa yang kira-kira menu sarapan yan ... Read More »
Published: Wed, 29 Jan 2020 - 08:48:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/127
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SOKO OPO ATIMU


Dalane cerito aku ro kowe
Wis akeh tantangane
Urip bareng karo kowe
Mesti ono godane

Nanging kowe mesti sabar
Dinggo aku atimu jembar
Ora mundur nggonmu nandur
Tresno ro aku ratau luntur

Seko opo atimu kuwi
Kuate ngungkuli wesi
Seko opo atimu kuwi
Ngadek jejeg senajan tak larani

Saiki tresnaku yo mung nggo kowe
Tak pasrahke kabeh sak ragane
Aku ikhlas yen sliramu dadi
Jodoku

Mung sewu siji wong koyo kowe
Rabakal tak sia-siake
Muga aku ro kowe iso tekan
Sak lawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RORO JONGGRANG (Duet)


Lk:
Roro jonggrang kowe pancen ayu tenan
Ora mokal yen ... Read More »
Lirik Lagu ATI KESIKSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI KESIKSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ATI KESIKSO


Opo kabeh lelakonku
Kowe tego nglarani atiku
Urip tansah koyo nge ... Read More »
Lagu Sedih Dengan Lagu Ceria Apa Bedanya - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lagu Sedih Dengan Lagu Ceria Apa Bedanya

Katanya ini lagu buat mereka yang lagi galau?

Tapi coba kita tengok lyric song dan dengar lagu C ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 71321
Bookmark and Share