AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Musim hujan masih belum berakhir, cuaca yang dingin, angin yang banyak membuat kita bolak-balik ke k ... Read More »
Published: Wed, 29 Jan 2020 - 08:48:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 845/910
Comments: 0/7
Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SOKO OPO ATIMU


Dalane cerito aku ro kowe
Wis akeh tantangane
Urip bareng karo kowe
Mesti ono godane

Nanging kowe mesti sabar
Dinggo aku atimu jembar
Ora mundur nggonmu nandur
Tresno ro aku ratau luntur

Seko opo atimu kuwi
Kuate ngungkuli wesi
Seko opo atimu kuwi
Ngadek jejeg senajan tak larani

Saiki tresnaku yo mung nggo kowe
Tak pasrahke kabeh sak ragane
Aku ikhlas yen sliramu dadi
Jodoku

Mung sewu siji wong koyo kowe
Rabakal tak sia-siake
Muga aku ro kowe iso tekan
Sak lawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (7)
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 05:47:26]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine 25mg pills</a>
DannyOrier [Tue, 11 Jul 2023 - 14:57:24]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine pills</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 18:11:12]
<a href="http://meclizinel.top/">order antivert sale</a>
DannyOrier [Sun, 09 Jul 2023 - 03:30:04]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine usa</a>
DannyOrier [Sat, 08 Jul 2023 - 14:15:37]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert 25 mg cheap</a>
View All Comments on Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 19147
Bookmark and Share