AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Saat ini siapa yang tidak kenal Facebook, Twitter, BBM, Youtube dan masih banyak produk-produk yang ... Read More »
Published: Thu, 18 Aug 2022 - 07:09:14
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/198
Comments: 0/0
Lirik Lagu TETEG ATI (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu TETEG ATI (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TETEG ATI (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

TETEG ATI
By: Asha Ft Tiara Linggar


Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku iseh roso sumpek
Nanging sempet mikerke sliramu
Sing tak tresnani

Ning pungkasan rembulan wengi iki
Atiku iseh milih berjuang bertahan
Korban ati perasaan kanggo sliramu

Koco iki dadi seksi pedihe atiku
Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe sing salah
Nanging aku sing disalahke

Mas perlu dingerteni
Tetegke atiku wis koyo ibumu
Ora tau nggersulo ngadepi polahmu
Sing nggawe atiku, atiku tatu


Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku iseh roso sumpek
Nanging sempet mikerke sliramu
Sing tak tresnani

Koco iki dadi seksi pedihe atiku
Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe sing salah
Nanging aku sing disalahke


Wis rapopo aku sing disalahno
Tapi elingo cen aku sing lilo
Dadi payung naliko udane teko

Mas perlu dingerteni
Tetegke atiku wis koyo ibumu
Ora tau nggersulo ngadepi polahmu
Sing nggawe atiku, atiku tatu

Senajan kowe mung nyepelekke
Nanging ati iki tetep tak kuatke
Sumpah ati iki, setiyoku mung kanggo kowe

Selawase bebarengan karo kowe
Selawase ora bakal tak liyakke
Selawase tetep teteg atine



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 64122
Bookmark and Share