AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kali ini saya akan mencoba membuat salah jenis kue yang cocok untuk hidangan tajil ramadhan yaitu ku ... Read More »
Published: Thu, 16 Jan 2020 - 09:04:19
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2775/5575
Comments: 0/0
Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TONDO MOTO


Senadyan to ora mitro
Tondo moto, sing tak tompo
Senadyan amung sepele
Ngelingake, kabeh lelabete

Koyo rembulan lumaku
Kang madhangi, wanci dalu
Koyo tumetesing banyu
Ngelingake, kangening atiku

Kae, tondo moto
Mertandani, ati tresno
Nadyan, nate gawe gelo,
Ning nyatane, mung katon ning moto

Tak simpen ono kamarku
Dadi sulih seliramu
Tak simpen ono atiku
Liyo wektu bakale ketemu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 20257
Bookmark and Share