AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Ngomong-ngomong soal pemimpin, ini memang saat yang tepat untuk membicarakannya. Karena pas pada tan ... Read More »
Published: Thu, 20 Jun 2019 - 09:16:59
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 90/473
Comments: 0/0
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nanging ati wis ra kuat
Pengen nyanding sliramu wong bagus

Aduh sayang yen tak roso
Soyo suwe tambah tresno
Rino wengi nandang roso trenyuh
Kangen iki mugo antuk jampi

Kapan anggonku biso sesandhingan
Bareng sliramu andum katresnan
Aku amung tansah nunggu,
Tresno iki mung kanggo sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis da ... Read More »
Review The Age Of Adaline Mampukah Kecantikan Membuat Wanita Hidup Abadi - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Review The Age Of Adaline Mampukah Kecantikan Membuat Wanita Hidup Abadi

Seperti yang saya duga sebelumnya, The Age Of Adeline ternyata memang sebuah film yang enak dan menarik untuk ditonton, baik dari sudut bintangnya, ceritanya mau pun suguhan gambar dan musiknya. Pok ... Read More »
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan/Campursari

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
Kang sumampir ono ing pundhake

Ora olo
Nanging malah soyo angleledo
Bebasane
Lir cinondro wido widodari

Ayu ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 84036
Bookmark and Share