AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pernahkan teman mengalami hal yang seperti ini, atau pernahkan teman memikirkannya? Suatu hari ketik ... Read More »
Published: Thu, 20 Jun 2019 - 09:16:59
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/304
Comments: 0/0
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nanging ati wis ra kuat
Pengen nyanding sliramu wong bagus

Aduh sayang yen tak roso
Soyo suwe tambah tresno
Rino wengi nandang roso trenyuh
Kangen iki mugo antuk jampi

Kapan anggonku biso sesandhingan
Bareng sliramu andum katresnan
Aku amung tansah nunggu,
Tresno iki mung kanggo sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 33218
Bookmark and Share