AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SATRU 2 By: Denny Caknan Wis tak pupuk winihe katresnanku, kanggo awakmu Dungo ... Read More »

Search Results For katon

Published Sun, 21 May 2023 - 07:40:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2250/2250] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NINGGAL KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NINGGAL KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NINGGAL KATRESNAN
By: Niken Salindry


Nangis sak jroning atiku
Naliko sliramu n ... Read More »
Published Wed, 24 Aug 2022 - 21:12:59 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 6900/7161] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TLINGSINGAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TLINGSINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TLINGSINGAN


Diparani ngoyo-oyo
Jarene, wong wis mangkat lungo
Dienteni ngoyo-o ... Read More »
Published Sat, 16 May 2020 - 04:43:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1261/1340] [Comment: 0/3]
Lirik Lagu TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TOMBO TEKO LORO LUNGO By Didi Kempot


Pengen nyawang wes suwe kowe ra bali
Sing ... Read More »
Published Fri, 08 May 2020 - 17:00:55 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 890/955] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LINTANG ATI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LINTANG ATI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LINTANG ATI (Titip Angin Kangen)


Lintang sing ono ning wengi
Gawe kangen ati
A ... Read More »
Published Thu, 19 Mar 2020 - 05:53:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1446/1571] [Comment: 0/6]
Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENCONO KATON WINGKO


Ora koyo ndek semono
Katresnanmu pancen nyoto
Anane mung ... Read More »
Page 1 of 6 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share