AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: TRESNO BOJONE WONG Yen eling, naliko semono Kowe teko, arep ngomong opo Nang n ... Read More »

Search Results For pingal

Published Wed, 17 Aug 2022 - 23:40:32 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 908/1059] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PINGAL (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PINGAL (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

PINGAL
By: Ngatmo Mbilung


Piye (piye), sing jelaske karo wongtuwo
Wis ngelakon ... Read More »
Page 1 of 1 Totals
Bookmark and Share