AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tubuh kita ini rentan sekali terkena berbagai penyakit. Ini dapat dibuktikan ketika perubahan musim, ... Read More »
Published: Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 9/1793
Comments: 1/56
Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu, wong bagus nyidrani
Sak iki njur lali
Rusakke awakku iki, amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku, wong bagus kowe lungo
Ora pamit aku
Sak iki adoh dunungmu, mung kacu kuning
Tondo katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling
Naliko biyen kowe taseh nyanding
Mrono mrene iseh tak gowo
Ra biso ilang nadyan mung sedelo

Age age ndang balio wong bagus
Wis kangen ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu
Balio wong bagus kumpul karo aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (56)
Robertbox [Wed, 27 Oct 2021 - 17:07:01]
tamoxifen skin changes <a href=" http://nolvadexstart.com/# ">buy nolvadex</a> - nolvadex pills
Robertbox [Mon, 25 Oct 2021 - 13:25:49]
ivermectin pill cost <a href=" https://stromectolstart.com/# ">startpnz</a> - stromectol 0.5 mg
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:34:25]
http://stromectolst.com/# stromectol 3 mg tablet
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:25:06]
erectile dysfunction pills <a href=" https://rxfastrx.com/# ">male ed</a> - cheap erectile dysfunction
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 22:59:30]
ivermectin brand name <a href=" http://stromectoli.online# ">stromectol 3mg tablets</a> - ivermectin lice oral
View All Comments on Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 66687
Bookmark and Share