AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: ANAKE SOPO (Duet) Lk: Tak lilani biyen kowe lungo Pawelingku ojo nganti sembr ... Read More »
Published: Sat, 06 Jul 2019 - 09:32:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/308
Comments: 0/0
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan guyumu

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katresnan
Bungah susah podo di lakoni

Tresno iki tak titipke
Jaganen nganti sak lawase
Tresno iki ra biso pisah
Senadyan aku ning adoh papane

Pamujiku marang kowe
Mugo uripmu tentrem sak lawase
Nadyan ning adoh papane
Nanging aku, isih eling kowe



Nb: Lirik lagu Manis Esemmu sama seperti lirik lagu Titip Tresno.

Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 35112
Bookmark and Share