AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Banyak orang yang bingung, terutama para siswa sekolah, bagaimana cara atau langkah-lagkah mendaftar ... Read More »
Published: Sat, 06 Jul 2019 - 09:32:24
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 811/1144
Comments: 0/19
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan guyumu

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katresnan
Bungah susah podo di lakoni

Tresno iki tak titipke
Jaganen nganti sak lawase
Tresno iki ra biso pisah
Senadyan aku ning adoh papane

Pamujiku marang kowe
Mugo uripmu tentrem sak lawase
Nadyan ning adoh papane
Nanging aku, isih eling kowe



Nb: Lirik lagu Manis Esemmu sama seperti lirik lagu Titip Tresno.

Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (19)
PeterSop [Tue, 28 Sep 2021 - 14:25:08]
ivermectin 3 <a href=" http://stromectolfive.com/# ">stromectol tablets</a> - where to buy ivermectin pills
PeterSop [Sun, 26 Sep 2021 - 13:42:08]
tadalafil canada <a href=" http://tadalafilten.com/# ">tadalafil online 10mg</a> - tadalafil soft gel
Jerryprips [Tue, 21 Sep 2021 - 08:55:42]
canadian online drugstore <a href=" http://withoutdoctorprescription.com/# ">ed cure</a> - canadian drug
Jerryprips [Sun, 19 Sep 2021 - 01:52:06]
best ed pills at gnc <a href=" http://withoutdoctorprescription.com/# ">natural drugs for ed</a> - treating ed
TerryBiree [Tue, 14 Sep 2021 - 04:58:09]
ivermectin pills canada <a href=" http://ivermectincovi.com/# ">ivermectin for sale</a> - ivermectin lice
View All Comments on Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 50875
Bookmark and Share