AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Yaa, hal sebagaimana tersebut dalam judul artikel ini bisa saja terjadi disebabkan oleh berbagai ala ... Read More »
Published: Wed, 08 Jan 2020 - 09:07:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1960/2466
Comments: 0/0
Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PUYENG


Puyeng rasane pikirku
Nalikane sepisan ketemu
Rino wengi ra biso turu
Anane mung kelingan sliramu

Opo jenenge wong gandrung
Ngalor ngidul anane mung linglung
Banyu bening disobo yuyu
Tansah eling sliramu wong ayu

Nimas wong manis
Kepiye roso atimu
Ati iki ra biso lali
Tresnaku ra biso den selaki

Bungah rasane atiku
Yen biso klakon nyanding sliramu
Rino wengi tak impi-impi
Nganti kiamat bakal tak lakoni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 33092
Bookmark and Share