AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kalau kamu wanita, jujur.. kamu pasti akan kesal jika pasangan atau pacarmu tidak memiliki perhat ... Read More »
Published: Sun, 26 Jan 2020 - 13:47:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/368
Comments: 0/0
Lirik Lagu CIDRO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu CIDRO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu CIDRO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

CIDRO By Didi Kempot


Wis sak mestine, ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani, mblenjani janji
Opo ora eling, naliko semono
Kebak kembang, wangi jroning dodo

Kepiye maneh, iki pancen nasibku
Kudu nandang loro, koyo mengkene
Remuk ati iki, yen eling janjine
Ora ngiro, jebul lamis wae

Gek opo salah, awakku iki
Kowe nganti tego, mblenjani janji
Opo mergo, kahanan uripku iki
Mlarat bondo, seje karo uripmu

Aku nelongso, mergo kebacut tresno
Ora ngiro, saiki ne cidro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO DIGONDELI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO DIGONDELI (Duet)


Pr:
Janjine ora tenanan, jebule
Kriwikan dadi grojokan
S ... Read More »
Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAPILUT


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang t ... Read More »
Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO LAMIS


Ojo sok gampang, janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung, ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 83788
Bookmark and Share