AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Anda ingin tahu apa penyebabnya? Oke.. yuuk kita telusuri saja sebab musababnya, selaiin itu masih a ... Read More »
Published: Sat, 28 Dec 2019 - 17:24:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5263/5948
Comments: 0/5
Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RORO JONGGRANG (Duet)


Lk:
Roro jonggrang kowe pancen ayu tenan
Ora mokal yen aku nandang kasmaran
Waspadakno prajuritmu kalah perang
Mulo kowe dadi wanito boyongan

Pr:
Joko bandung kowe ojo kumalungkung
perang iki kanggoku durung rampung
seno pati kang mas prabu gupolo
kang wis sedo labuh ing wono segoro

Lk:
Tobat-tobat kowe wanito keparat
Ora ngerti yen bandung lanangane jagat
Putro panggeng prabu raden damar moyo
Darbe aji sekti bandung bondowoso
Roro jonggrang manuto sun pundhut garwo

Pr:
Joko bandung aku darbe bebono
Candi sewu sewengi kudu dadi

Lk:
Iyo jonggrang pamundutmu tak turuti



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (5)
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 07:39:50]
<a href="http://meclizinel.top/">generic antivert 25 mg</a>
DannyOrier [Sun, 09 Jul 2023 - 23:55:27]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine 25mg us</a>
DannyOrier [Sun, 09 Jul 2023 - 05:09:01]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine 25mg usa</a>
DannyOrier [Thu, 06 Jul 2023 - 23:17:52]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine 25mg pill</a>
DannyOrier [Wed, 05 Jul 2023 - 21:56:18]
<a href="http://meclizinel.top/">order antivert 25mg sale</a>
View All Comments on Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 45358
Bookmark and Share