AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Seperti kita yakini bersama seperti halnya kematian, kiamat adalah satu hal yang pasti terjadi dan s ... Read More »
Published: Sun, 19 Jan 2020 - 13:40:31
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/512
Comments: 0/0
Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

FOTOMU (Photomu)


Fotomu sing no hpku, wong ayu
Tak sawang rinten lan dalu
Andheng-andheng ning pilingan
Dipandeng so-yo tambah kelingan

Sopo wonge sing ora bingung, duh-aduh biyung
Ayune jan tumpuk undhung
Yen mesem anggeget lathi
Rino wengi mung tansah ngreridu ati

Rindu rindu yen aku rindu
Nyawang Potomu, nambahi kangenku
Tak sawang ambal ping sewu
Soyo kalem, nempel neng dadaku

Selalu terbayang-bayang, duh-aduh sayang
Aku kang nandang kasmaran
Jroning batin montang-manting
Mung sumelang, mbesuk yen ra biso nyanding



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

AJURING ATI


Laraning atiku
Bareng krungu ngendikamu
Koyo-koyo ri marung
Sing ... Read More »
Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANANDANG


Sopo sing gelem, nglakoni
Lelakon, kang tak sandang, rino klawan wen ... Read More »
Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:


SAMBEL KEMANGI


Enake, jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mangane, bubar nyamb ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 78380
Bookmark and Share