AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Selama ini kita berfikir salah tentang usia pensiun, dan kita beranggapan bahwa saat kita memasuki u ... Read More »
Published: Fri, 13 Mar 2020 - 06:59:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/163
Comments: 0/0
Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JENANG GULO


Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki, kangmas
Nalikane, nandang susah
Sopo sing ngancani

Ndek semono, aku tetep setyo
sarto tetep tresno, yo kangmas
Durung nate, gawe gelo
Lan gawe kuciwo

Ning saiki bareng mukti
Kowe kok njur malah lali, marang aku
Sithik-sithik, kowe nesu
Terus ngajak padu, jo ngono ojo ngono

Opo kowe, pancen ra kelingan
Jamane ndek biyen, yo kangmas
Kowe janji, bungah susah
Podo dilakoni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNGITING ASMORO


Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung ... Read More »
Lagu Sedih Dengan Lagu Ceria Apa Bedanya - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lagu Sedih Dengan Lagu Ceria Apa Bedanya

Katanya ini lagu buat mereka yang lagi galau?

Tapi coba kita tengok lyric song dan dengar lagu C ... Read More »
Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAKU (Full)


Ademe angin wengi
Ra mampu nambani
Panase ning ati

Atiku mbo ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 27419
Bookmark and Share