AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Perjuangan menegakkan kembali Khilafah Rasyidah memang bukan perkara mudah. Berbagai hambatan, tanta ... Read More »
Published: Sat, 11 Jan 2020 - 21:00:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/914
Comments: 0/0
Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KALULUT


Jane kurang bagus, pasuryane
Nanging malah, gawe bingung
Secawu priyo pinilih, bebasan
Ora nglunturke, tresnaku

Jane kurang sugih, kadonyane
Nanging malah, gawe linglung
Gandes sak solah bawane, elae
Soyo nambahi, setyaku

Kecute mundhu, senadyan agawe linu
Tak roso sepete madu, yo kangmas
Wohing mahoni, tak roso gendhise jawi
Bungah susah, tak lakoni

Jane menopo sing, dipadosi
Kejawi nolo kang, suci
Dede bondo dede rupo, yektine
Tresno ati kang sejati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno s ... Read More »
Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan

Lirik Lagu:

GOOD MORNING LOVE


They say if you love someone, let them free
But right now I ... Read More »
Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan


Mbiyen seneng bareng karo kowe
Mbiyen sus ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 86276
Bookmark and Share