AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, Mobil yang sering di parkir dan sering dipakai dalam perjalanan di bawah teriknya sina ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 16:28:46
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/79
Comments: 0/0
Lirik Lagu KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot


Sepine wengi iki
Ning kene aku ngenteni
Kesuwen suwene wis pirang sasi
Ning nickerie kowe ra bali

Opo aku salah
Nalika urip sak omah

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko teko
Ning nickerie ndang mulio

Opo aku salah
Nalika urip sak omah

Aku nangis
Aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng

Ning nickerie, tak enteni
Gek mulio, ning kene aku ngenteni


Rembulan sing ngilo ono segoro
Padangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko teko
Ning nickerie ndang mulio

Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis
Aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng

Ning nickerie, tak enteni
Gek mulio, ning kene aku ngenteni

Aku nangis
Aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng

Ning nickerie, tak enteni
Gek mulio, ning kene aku ngenteni

Ning nickerie, gek enggal bali



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 98288
Bookmark and Share