AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Belakangan ini marak beredar ajakan yang berbunyi seperti di bawah ini; Sediakan baskom air yang dic ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 16:28:46
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/158
Comments: 0/0
Lirik Lagu KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot


Sepine wengi iki
Ning kene aku ngenteni
Kesuwen suwene wis pirang sasi
Ning nickerie kowe ra bali

Opo aku salah
Nalika urip sak omah

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko teko
Ning nickerie ndang mulio

Opo aku salah
Nalika urip sak omah

Aku nangis
Aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng

Ning nickerie, tak enteni
Gek mulio, ning kene aku ngenteni


Rembulan sing ngilo ono segoro
Padangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko teko
Ning nickerie ndang mulio

Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis
Aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng

Ning nickerie, tak enteni
Gek mulio, ning kene aku ngenteni

Aku nangis
Aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng

Ning nickerie, tak enteni
Gek mulio, ning kene aku ngenteni

Ning nickerie, gek enggal bali



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan

Lirik Lagu:

GOOD MORNING LOVE


They say if you love someone, let them free
But right now I ... Read More »
Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAKU (Full)


Ademe angin wengi
Ra mampu nambani
Panase ning ati

Atiku mbo ... Read More »
Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 86907
Bookmark and Share