AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: PACOBANING URIP Kok koyo ngene abot sanggane Yen lagi dadi wong ora nduwe Tak ... Read More »
Published: Sun, 22 Dec 2019 - 14:02:34
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 375/1012
Comments: 0/0
Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGENING ATI (Kangene Ati)


Sewindu suwe lawase
Kowe lungo pamit karo aku
Duh wong ayu pepujanku
Ati susah mung kangen sliramu

Duh wong bagus pepujanku
Ora bedo rasane atiku
Awak lungkrah ra biso turu
Wewayanganmu ngreridu atiku

Rino wengi tak anti-anti
Ati susah nunggu kowe bali
Roso kangen ra biso mari
Amung siro kang biso nambani

Ojo sumelang wong bagus
Tresnaku iki ra bakal layu
Ora suwe aku bali
Biso sumanding ono ing sisihmu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 69031
Bookmark and Share