AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: BOCAH GUNUNG Nadyan aku bocah nggunung Doh banget dunungku Ora susah ndadak ng ... Read More »
Published: Sun, 22 Dec 2019 - 14:02:34
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5000/6709
Comments: 1/23
Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGENING ATI (Kangene Ati)


Sewindu suwe lawase
Kowe lungo pamit karo aku
Duh wong ayu pepujanku
Ati susah mung kangen sliramu

Duh wong bagus pepujanku
Ora bedo rasane atiku
Awak lungkrah ra biso turu
Wewayanganmu ngreridu atiku

Rino wengi tak anti-anti
Ati susah nunggu kowe bali
Roso kangen ra biso mari
Amung siro kang biso nambani

Ojo sumelang wong bagus
Tresnaku iki ra bakal layu
Ora suwe aku bali
Biso sumanding ono ing sisihmu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (23)
TerryBiree [Fri, 17 Sep 2021 - 00:52:46]
stromectol ivermectin <a href=" http://ivermectincovi.com/# ">ivermectin generic</a> - buy ivermectin cream
TerryBiree [Mon, 13 Sep 2021 - 22:16:49]
ivermectin drug <a href=" http://ivermectincovi.com/# ">buy ivermectin online</a> - purchase ivermectin
TerryBiree [Sun, 12 Sep 2021 - 09:19:37]
ivermectin price <a href=" https://ivermectincovi.com/# ">ivermectin</a> - ivermectin 3 mg tabs
TerryBiree [Sat, 11 Sep 2021 - 05:39:33]
cialis store in philippines <a href=" http://cialismgz.com/# ">cialis pills</a> - cialis manufactured in canada
TerryBiree [Fri, 10 Sep 2021 - 02:39:35]
erectile dysfunction treatments <a href=" http://canadarxmgz.com/# ">blue pill from canada</a> - cialis without a doctor's prescription
View All Comments on Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 64043
Bookmark and Share