AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Jerawat memang penyakit kulit yang paling yang menyerang kulit wajah. Zona wajah yang di tumbuhi jer ... Read More »
Published: Wed, 16 Oct 2019 - 07:50:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/406
Comments: 0/0
Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAYUNGYUN


Naliko ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netraku
Kowe tansah, mesem sarto ngguyu

Dilakoni sak solahe, yen ngendiko
Ngresepake
Aku tansah mikirake
Nanging kowe, ora gelem ngglape

Koyo ngene, rasane
Wong kayungyun
Rino wengi
Mung tansah ngalamun

Gedhene nggonku kasmaran, ono omah
Ora krasan
Ora eling mring kahanan
Tiwas edan, datan kasembadan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG RAWE


Ceritane, wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane, lungguh jejer sa ... Read More »
Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan

Lirik Lagu:

GOOD MORNING LOVE


They say if you love someone, let them free
But right now I ... Read More »
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus k ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 82019
Bookmark and Share