AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ini dia yang di tunggu-tunggu para pecinta mobil Suzuki, pada awal tahun 2016 ini, PT Suzuki Indomob ... Read More »
Published: Wed, 16 Oct 2019 - 07:50:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/309
Comments: 0/2
Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAYUNGYUN


Naliko ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netraku
Kowe tansah, mesem sarto ngguyu

Dilakoni sak solahe, yen ngendiko
Ngresepake
Aku tansah mikirake
Nanging kowe, ora gelem ngglape

Koyo ngene, rasane
Wong kayungyun
Rino wengi
Mung tansah ngalamun

Gedhene nggonku kasmaran, ono omah
Ora krasan
Ora eling mring kahanan
Tiwas edan, datan kasembadan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
Caurora [Wed, 05 May 2021 - 16:53:06]
<a href=http://vskamagrav.com/>kamagra 100[/url]
Sachglach [Sat, 17 Apr 2021 - 12:59:32]
View All Comments on Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 54679
Bookmark and Share