AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahun ini, bulan Rajab telah ditetapkan jatuh pada hari sabtu 9 April 2016. Bulan Rajab adalah bulan ... Read More »
Published: Thu, 19 Mar 2020 - 05:53:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/217
Comments: 0/4
Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENCONO KATON WINGKO


Ora koyo ndek semono
Katresnanmu pancen nyoto
Anane mung tansah ngalembono
Jujur ora gawe gelo

Mulo aku yo ngimbangi
Tuhu tresno sarto bekti
Tresnaku ora mung ono lathi
Nanging sak terusing ati

Opo boyo darunane
Sak iki mung lamis wae
Tresnamu wis ora nggape
Sak solahe mung tansah ngece
Aduh, gek kepiye

Tak rewangi loro lopo
Nanging yekti tanpo guno
Pancen sliramu wis ora tresno
Kencono mung katon wingko



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (4)
Theorma [Fri, 07 May 2021 - 09:12:18]
<a href=https://gcialisk.com/>where to buy cialis online[/url]
LonnieMycle [Thu, 01 Apr 2021 - 04:38:23]
can i buy zithromax over the counter in canada: <a href=" http://zithromaxproff.com/# ">zithromax</a> zithromax cost canada
http://zithromaxproff.com/# zithromax online paypal
order zithromax over the counter buy zithromax buy cheap zithromax online
Theorma [Tue, 30 Mar 2021 - 21:30:55]
Billysterm [Tue, 30 Mar 2021 - 12:32:36]
how to buy zithromax online: <a href=" http://zithromaxproff.com/# ">zithromax</a> zithromax 500 price
https://zithromaxproff.com/# zithromax cost canada
View All Comments on Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 50889
Bookmark and Share