AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ingat beberapa bulan yang lalu, kami memang tidak memiliki keluarga lain di sini. Aku, istriku dan s ... Read More »
Published: Wed, 10 Jun 2020 - 08:56:06
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/150
Comments: 0/0
Lirik Lagu KESIKSO KANGEN (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu KESIKSO KANGEN (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KESIKSO KANGEN (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

KESIKSO KANGEN (Duet) By Sleman Receh


Lk:
Sawangen awakku iki
Mugo kowe ngerteni
Rasane ati iki
Kesikso mergo kangen

Pr:
Ninggalke kowe
Gawe atiku rindu
Kangen sliramu

Pr:
Rangkulen aku
Sandarno ning pundakmu
Loro sing wingi-wingi
Mugo enggal mari


Pr:
Tresno.. oo.. oo.. ooo..
Kowe sing nduweni
Tak simpen tak dadekne kembang ning ati
Mugo iso mekar lan nuwani

Lk:
Aku.. uu.. uu.. uuu..
Mung kangen ro sliramu
Kowe sing iso ngusap eluhku
Kowe sing iso nambani roso kangenku

Lk:
Kowe.. ee.. ee.. eee..
Ning ngendi papanmu
Aku isih setyo ngenteni
Balimu sesandingan karo awakku

Pr:
Aku.. uu.. uu.. uuu..
Isih setyo karo janjiku
Ning kene aku isih sayang sliramu
Tak jaluk sing sabar
Nunggu tekaku bali



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 19234
Bookmark and Share