AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Hari gini.. rasanya ngga mungkin ada orang yang belum bisa mengendari motor, betul tidak? Sebab, su ... Read More »
Published: Wed, 22 Jan 2020 - 20:42:34
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/402
Comments: 0/0
Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNGITING ASMORO


Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu
Duh wong ayu, ra eling dino lan wektu

Ning ati tansah ra biso ilang
Soyo suwe soyo raka-ruan
Senadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Cah ayu tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe

Tegane atimu
Soyo gawe loro
Iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukurane tresno, dudu bondo nanging
Lungiting asmoro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KASMARAN


Yen arep crito karo sopo
Yen ora crito kok tambah nelongso
O soyo suw ... Read More »
Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WUYUNG


Laraning loro
Ora koyo, wong kang nandang wuyung
Mangan ra doyan, ra je ... Read More »
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 10486
Bookmark and Share