AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: JOKO MLARAT Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho Aku wong nisto tanpa bondho du ... Read More »
Published: Wed, 22 Jan 2020 - 20:42:34
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 884/1239
Comments: 0/24
Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNGITING ASMORO


Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu
Duh wong ayu, ra eling dino lan wektu

Ning ati tansah ra biso ilang
Soyo suwe soyo raka-ruan
Senadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Cah ayu tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe

Tegane atimu
Soyo gawe loro
Iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukurane tresno, dudu bondo nanging
Lungiting asmoro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (24)
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:53:15]
https://stromectolst.com/# purchase oral ivermectin
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:46:05]
ed pills online pharmacy <a href=" http://rxfastrx.com/# ">ed meds online without doctor prescription</a> - foods for ed
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 23:40:54]
mens ed <a href=" https://rxfastrx.com/# ">ed pills for sale</a> - ed medicines
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 18:26:49]
ivermectin lotion <a href=" http://stromectoli.online# ">stromectol price</a> - stromectol cvs
Stevehit [Sun, 10 Oct 2021 - 18:21:44]
chipp viagra <a href=" http://edviagralove.online# ">female viagra wiki</a> - viagra pills with mastercard
viagra online in australia
View All Comments on Lirik Lagu LUNGITING ASMORO Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 55627
Bookmark and Share