AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ngomong-ngomong soal surga, Ternyata ada lho.. Orang yang enggan masuk surga. Hehe... Ya.. Karena a ... Read More »
Published: Thu, 06 Feb 2020 - 05:55:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/261
Comments: 0/0
Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO LAMIS


Ojo sok gampang, janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung, prasojo nimas
Ora agawe cuwo

Tansah ngugemi, tresnamu wingi
Jebul amung lamis
Koyo ngenteni, thukuling jamur
Ing mongso ketigo

Aku iki prasasat
Loro tan antuk jampi
Mbok ojo, amung lamis
Kang uwis, dadine, banjur didis

Akeh tulodho, wong demen cidro
Uripe rekoso
Milih sawiji, ngendi kang suci
Tanggung biso mukti



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janu ... Read More »
Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

FOTOMU (Photomu)


Fotomu sing no hpku, wong ayu
Tak sawang rinten lan dalu
And ... Read More »
Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PUYENG


Puyeng rasane pikirku
Nalikane sepisan ketemu
Rino wengi ra biso turu
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 18377
Bookmark and Share