AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: RUNTIK ING ATI Yen aku mireng lagu, caping gunung Atiku, tansah nelongso Nali ... Read More »

Search Results For ojo

Published Sun, 10 Sep 2023 - 20:10:29 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1205/1205] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAISO DADI SIJI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RAISO DADI SIJI
By: Dike Sabrina


Aku tresno ro kowe
Tresno seng sak tenane
Ka ... Read More »
Published Sun, 21 May 2023 - 07:40:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2141/2141] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NINGGAL KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NINGGAL KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NINGGAL KATRESNAN
By: Niken Salindry


Nangis sak jroning atiku
Naliko sliramu n ... Read More »
Published Thu, 12 Jan 2023 - 22:57:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2160/2160] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RASAH BALI (Full) Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

RASAH BALI
By: Lavora Ft Ena Vika


Opo ora ngerti, roso ati iki
Biyen kowe tau ... Read More »
Published Mon, 14 Nov 2022 - 20:23:27 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1353/1353] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu MANGKU PUREL Jawa Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANGKU PUREL Jawa Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

MANGKU PUREL
By: Pakde Kabul Ft Mukidi


Kowe wis lali omah
Ora uli ulian
Senen ... Read More »
Published Sat, 27 Aug 2022 - 19:40:56 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1175/1308] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO NANGIS (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO NANGIS (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

OJO NANGIS
By: Denny Caknan Ft Ndarboy Genk


Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok ... Read More »
Page 1 of 21 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share