AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kali ini kita bahas tempat wisata bagian Indonesia Timur, yaitu Kepulauan Raja Ampat, Papua. Kepulau ... Read More »
Published: Tue, 07 Jan 2020 - 18:05:04
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/41
Comments: 0/0
Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRAU LAYAR


Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Galo praune wis nengah
Byak byuk byak, banyu binelah
Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adik njawil mas
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe-awe
Prayogane becik balik wae

Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 22281
Bookmark and Share