AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KENYO MANIS (Duet) Lk: Sumuruping suryo wayah sore Mertandakne wengi wes ngaw ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 19:52:06
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/154
Comments: 0/0
Lirik Lagu RONDO KEMPLING (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu RONDO KEMPLING (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO KEMPLING (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

RONDO KEMPLING (Duet)


Lk:
Ndak pundi mbak ayu, bade tindak pundi
Kadingaren tindak wae, ora numpak taksi
Dewean, opo ora wedi
Timbang nganggur, kulo gelem ngancani

Pr:
Kleresan mas, alias kebetulan
Blanjane, kathah rodo kabotan
Yen purun, enggal-enggal ngrencangi
Tekan omah mangke kulo opahi

Lk:
Ee.. Tobil, wong legan golek momongan
Niki blonjo, nopo mbakyu bade pindahan

Pr:
Ampun gelo mas, sampean ampun kuciwo
Kulo rondho, anyaran ditinggal lungo

Lk:
Awan-awan, lungo blonjo ning pasar pahing
Prawan rondo, kanggoku ora patek penting

Pr:
Ning Semarang mas, tuku gelang karo anting-anting
Jo sumelang, snajan rondo dijamin kempling



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LAYANG KATRESNAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LAYANG KATRESNAN


Tak regem-regem layangmu
Lan tak cekel tumempel dadaku
Rasane ... Read More »
Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PAMITAN


Lilanono pamit mulih
Pesti kulo, yen dudu jodhone
Mugi enggal entuk su ... Read More »
Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRESNO BOJONE WONG


Yen eling, naliko semono
Kowe teko, arep ngomong opo
Nang n ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 51516
Bookmark and Share