AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SIDO RONDO Biyen mulo, sliramu wis tak aturi Golek bojo, sing tresno welas seja ... Read More »
Published: Mon, 25 Dec 2023 - 11:32:23
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 374/374
Comments: 0/0
Lirik Lagu LINTANG ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu LINTANG ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu LINTANG ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LINTANG ASMORO
By: Niken Salindry


Siang pantoro ratri
Mung eling manising ati
Sedyaku bisa anduweni
Marang sang dyah sulaksmi

Roso kangen kang nglimputi
Lintang bulan dadi saksi
Ubayane datan mbalenjani
Janji seboyo mukti seboyo pati

Wong bagus/ayu, tresnamu kinaryo tombo
Susah jroning batinku
Wong bagus antepno roso atimu
Tresnaku tulus jroning kalbu

Senadyan ngarungi banyu segoro
Rasaku rabakal sirno
Senadyan nyowo oncat soko rogo
Wis tresno rabiso dipisahno

Yen wis tresno ora biso dipisahno



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 56036
Bookmark and Share