AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lagi-lagi ngomongin masalah pacaran. Hehe... :D Soalnya dampak buruk alias Mudhorot pacaran itu lebi ... Read More »
Published: Fri, 10 Jan 2020 - 08:30:58
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/539
Comments: 0/0
Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RUNTIK ING ATI


Yen aku mireng lagu, caping gunung
Atiku, tansah nelongso
Naliko maju perang, ing jaman jepang
Sliramu, paring usodo

Mung welingku, yen merdeko
Ayo mampir, omahku ning ndeso

Nganti jaman saiki, kang wis tentrem
Siro kangmas, tak goleki
Soko Sragen nganti tekan, Boyolali
Siro kangmas, ono ngendi

Yen wis sedo
Pusarane, arep tak tabur, wangi kembang melati

Ngitungi jaman
Ing Parangtritis, kanggo ngelipur ati
Mung sliramu
Tansah kumanthil, ono ing netraku

Bebasan priyo sewu, ora biso
Ngganteni, siro wong bagus

Runtiking ati
Koyo ngenteni
Godong garing
Sing pating gumliyak



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANGENTENI


Aku ngenteni tekamu
Koyo ngenteni mudhuning wahyu
Janjimu tansah s ... Read More »
Lirik Lagu RAPUH By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAPUH By Opick

Lirik Lagu:

RAPUH


Detik waktu terus berjalan
Berhias gelap dan terang
Suka dan duka tangi ... Read More »
Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG RAWE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG RAWE


Ceritane, wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane, lungguh jejer sa ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 17010
Bookmark and Share