AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Hay.. Sobat apakabar? Ini hari pertama kamu kembali bekerja ya? Atau masih melanjutkan 3 hari lagi ... Read More »
Published: Mon, 23 Mar 2020 - 12:47:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7/143
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU KUTHO By Didi Kempot


Sewu kutho, uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh, podo ra ngerteni
Lungamu ning endi

Pirang taun
Anggonku nggoleki
Seprene
Durung biso nemoni

Wis tak cobo, nglalek-ake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane, aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane, kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji, dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu

Senajan
Sak kedeping moto
Tak nggo tombo
Kangen jroning dodo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus k ... Read More »
Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IMBANGONO KATRESNANKU


Saben dino mung ngalamun
Jroning sepi, sepi samun
Amung ... Read More »
Lirik Lagu MUNDUR ALON-ALON Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MUNDUR ALON-ALON Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

MUNDUR ALON-ALON


Aku ngalah dudu mergo, aku wes ra sayang
Aku mundur dudu mergo ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 51188
Bookmark and Share