AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pernah ngalamin rasa putus asa ngga? Kalau iya, kira-kira apa penyebabnya ya? Ahh, pasti bisa dikare ... Read More »
Published: Mon, 23 Mar 2020 - 12:47:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 12/135
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU KUTHO By Didi Kempot


Sewu kutho, uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh, podo ra ngerteni
Lungamu ning endi

Pirang taun
Anggonku nggoleki
Seprene
Durung biso nemoni

Wis tak cobo, nglalek-ake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane, aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane, kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji, dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu

Senajan
Sak kedeping moto
Tak nggo tombo
Kangen jroning dodo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 37844
Bookmark and Share