AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kanker Ovarium (Ovarian Cancer) atau disebut juga sebagai kanker indung telur merupakan salah satu t ... Read More »
Published: Tue, 25 Jun 2019 - 19:49:10
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/2642
Comments: 0/5
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katresnan
Bungah susah podo di lakoni

Tresno iki tak titipke
Jaganen nganti sak lawase
Tresno iki ra biso pisah
Senadyan aku ning adoh papane

Pamujiku marang kowe
Mugo uripmu tentrem sak lawase
Nadyan ning adoh papane
Nanging aku, isih eling kowe



Nb: Lirik lagu Titip Tresno sama seperti lirik lagu Manis Esemmu.

Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (5)
prionfiff [Tue, 15 Jun 2021 - 15:33:38]
<a href=https://vslasixv.com>order lasix online[/url]
prionfiff [Mon, 14 Jun 2021 - 12:23:15]
<a href=https://ponlinecialisk.com>buy cialis on line[/url]
prionfiff [Sun, 13 Jun 2021 - 03:34:21]
<a href=https://clomidset.com>how to buy clomid over the counter[/url]
prionfiff [Wed, 09 Jun 2021 - 22:35:44]
<a href=http://gcialisk.com/>generic 5mg cialis best price[/url]
prionfiff [Fri, 14 May 2021 - 05:20:46]
<a href=https://vskamagrav.com/>kamagra eu[/url]
View All Comments on Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 51519
Bookmark and Share