AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ini mungkin berita yang sangat dinanti-nanti oleh rekan - rekan honorer Kategori Dua ( K2 ) yang ta ... Read More »
Published: Tue, 25 Jun 2019 - 19:49:10
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3908/8672
Comments: 0/8
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katresnan
Bungah susah podo di lakoni

Tresno iki tak titipke
Jaganen nganti sak lawase
Tresno iki ra biso pisah
Senadyan aku ning adoh papane

Pamujiku marang kowe
Mugo uripmu tentrem sak lawase
Nadyan ning adoh papane
Nanging aku, isih eling kowe



Nb: Lirik lagu Titip Tresno sama seperti lirik lagu Manis Esemmu.

Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (8)
DannyOrier [Wed, 12 Jul 2023 - 22:05:36]
<a href="http://meclizinel.top/">buy meclizine 25mg pill</a>
DannyOrier [Tue, 11 Jul 2023 - 14:10:15]
<a href="http://meclizinel.top/">brand meclizine 25 mg</a>
DannyOrier [Mon, 10 Jul 2023 - 18:48:31]
<a href="http://meclizinel.top/">antivert brand</a>
DannyOrier [Sun, 09 Jul 2023 - 17:19:50]
<a href="http://meclizinel.top/">meclizine 25mg for sale</a>
DannyOrier [Sat, 08 Jul 2023 - 13:34:01]
<a href="http://meclizinel.top/">buy meclizine 25 mg generic</a>
View All Comments on Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 93386
Bookmark and Share