AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Para Ibu, apakah ada yang merasa ASI-nya kurang deras, kurang lancar atau bahkan merasa kurang banya ... Read More »
Published: Sun, 29 Mar 2020 - 07:34:01
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/302
Comments: 0/0
Lirik Lagu TOMBO ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TOMBO ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TOMBO ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TOMBO ATI


Tombo ati, iku limo wernane
Moco Qur'an angen-angen sak maknane
Kaping pindho, sholat wengi lakonono
Kaping telu, wong kang sholeh kumpulono

Kaping papat, weteng siro ingkang luwe
Kaping limo, dzikir wengi ingkang suwe
Sak kabehe, sopo biso anglakoni
Insya-Allah, gusti Pangeran ngijabahi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEH RAHINO (Bowo)


Bowo:
Hayo rowang hangayahi karti
Nora kendat pambanguning d ... Read More »
Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENCONO KATON WINGKO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENCONO KATON WINGKO


Ora koyo ndek semono
Katresnanmu pancen nyoto
Anane mung ... Read More »
Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEGOWO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEGOWO By Sugeng Mc


Ojo nggudo
Wong saiki, wis dadi wong liyo
Nadyan biyen nat ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 98205
Bookmark and Share