AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Lirik Lagu: LORO TRESNO Ora nyono ora ngiro Yen to aku nduwe loro tresno Saben dino mung ... Read More »

Search Results For Ki

Published Tue, 21 Jan 2020 - 18:03:27 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 6/43] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELANG KALUNG


Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biy ... Read More »
Published Mon, 20 Jan 2020 - 16:23:13 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/70] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGRENTENGI WEDOKAN (Duet)


Pr:
Cubo sawangen mas, ngarep mburi lan ngiringan
An ... Read More »
Published Sun, 19 Jan 2020 - 17:59:00 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/106] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO SRAGEN (Duet)


Lk:
Ayune yo dhik yo tumpuk undung
Kenyo Sragen yen bengi ... Read More »
Published Sat, 18 Jan 2020 - 19:08:11 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2/54] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON PUNGKRUK (Protelon Pungkruk)


Ning pertelon pungkruk
Welingmu karo aku ... Read More »
Published Fri, 17 Jan 2020 - 19:43:41 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/65] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RATAPAN SI BUTA (Duet)


Lk:
Peteng ndhedhet lelimengan
Mbukak ati kang kebak p ... Read More »
Page 1 of 203 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share