AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: RESEPSI Yen pinuju angrawuhi Ing malam resepsi Kakung putri ngagem Busono kan ... Read More »

Search Results For LAGU SARI NAN

Published Mon, 25 Dec 2023 - 11:32:23 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 758/758] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LINTANG ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LINTANG ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LINTANG ASMORO
By: Niken Salindry


Siang pantoro ratri
Mung eling manising ati
... Read More »
Published Sun, 21 May 2023 - 07:40:22 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2256/2256] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NINGGAL KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NINGGAL KATRESNAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NINGGAL KATRESNAN
By: Niken Salindry


Nangis sak jroning atiku
Naliko sliramu n ... Read More »
Published Thu, 17 Nov 2022 - 05:12:17 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2103/2103] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KASUNYATAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KASUNYATAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KASUNYATAN
By: Gino Wibowo


Abot rasaku, abot atiku
Yen nyawang sliramu
Rino w ... Read More »
Published Sat, 27 Aug 2022 - 19:40:56 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1285/1418] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu OJO NANGIS (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO NANGIS (Full) Pop Dangdut Koplo Campursari

Lirik Lagu:

OJO NANGIS
By: Denny Caknan Ft Ndarboy Genk


Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok ... Read More »
Published Wed, 24 Aug 2022 - 21:12:59 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 6927/7188] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TLINGSINGAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TLINGSINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TLINGSINGAN


Diparani ngoyo-oyo
Jarene, wong wis mangkat lungo
Dienteni ngoyo-o ... Read More »
Page 1 of 24 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share