AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Banyak ibu yang sedang hamil atau setelah melahirkan sering dikeluhkan dengan rontoknya rambut. Mito ... Read More »

Search Results For ala

Published Fri, 01 Nov 2019 - 20:06:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 233/310] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KAPILUT Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPILUT Karawitan/Campursari

KAPILUT


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang tak endem
Sarwo mikir ati tan biso jenjem

Koyo tan biso ngoncati
Saben wanci tansah anggudo ati
Nanging aku wed ... Read More »
Published Wed, 16 Oct 2019 - 07:50:38 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 78/188] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Karawitan/Campursari

KAYUNGYUN


Nalika ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netraku
Kowe tansah, mesem sarto ngguyu

Dilakoni sak solahe, yen ngendiko
Ngresepake
Aku tansah mikirake
Nanging k ... Read More »
Published Sat, 12 Oct 2019 - 00:21:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 251/377] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan/Campursari

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
Kang sumampir ono ing pundhake

Ora olo
Nanging malah soyo angleledo
Bebasane
Lir cinondro wido widodari

Ayu ... Read More »
Published Mon, 07 Oct 2019 - 15:05:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[View: 398/743] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Karawitan/Campursari

SALAM HANGAT


Salam hangat mring temanten anyar
Mugo-mugo tansah atut-runtut

Saknyatane wus patut, keporo uwis katut
Tansah cinaket, bagyo mulyo

Adoh ing suker sakit, cinaket pawong mitro
... Read More »
Published Wed, 25 Sep 2019 - 07:55:53 In Category Misteri By AnekaNews.net
[View: 35/250] [Comment: 0/0]
Bau-Bau Aneh Tercium Di Malam Hari, Pertanda Apa? - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Bau-Bau Aneh Tercium Di Malam Hari, Pertanda Apa?

Terkadang tanpa sengaja, tiba-tiba hidung kita mencium aroma bau-bau aneh di suatu tempat, terutama pada malam hari. Tentu kita bertanya dalam hati, bau apa ini, dari mana asalnya?

Dalam dunia mist ... Read More »
Page 1 of 198 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share