AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: OPEN YOUR EYES Look around your self Can't you see this wonder Spread in fron ... Read More »

Search Results For cat

Published Mon, 25 Dec 2023 - 11:32:23 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 725/725] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu LINTANG ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LINTANG ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LINTANG ASMORO
By: Niken Salindry


Siang pantoro ratri
Mung eling manising ati
... Read More »
Published Mon, 17 Feb 2020 - 09:17:15 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 26843/30228] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KADUNG TRESNO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KADUNG TRESNO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KADUNG TRESNO


Lamat wus katon tejane
Yen mbo-mbrong katon mencorong, aduh
Wira ... Read More »
Published Sat, 25 Jan 2020 - 14:30:05 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 2092/2240] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGALAMUNING ATI (Ngalamune Ati)


Yen tak roso
Ra kuwowo roso jroning ati
Tansah ... Read More »
Published Fri, 01 Nov 2019 - 20:06:16 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 29254/31994] [Comment: 0/7]
Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAPILUT


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang t ... Read More »
Published Mon, 17 Jun 2019 - 14:02:32 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 4854/5356] [Comment: 0/5]
Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GUBUK ASMORO


Yen liwat aku kelingan
Gubuk kae mbiyen tak nggo leren
Ning caga ... Read More »
Page 1 of 24 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share