AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Lanjutan tentang dialog Dr Zakir Naik Dengan Sri Sri Ravi Shankar Dalam Topik "Konsep Tuhan Dalam Hi ... Read More »

Search Results For dan

Published Sun, 19 Jan 2020 - 17:59:00 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 53/53] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

KENYO SRAGEN (Duet)


Lk:
Ayune yo dhik yo tumpuk undung
Kenyo Sragen yen bengi mung dadi impen ... Read More »
Published Sun, 19 Jan 2020 - 13:40:31 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 57/57] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

FOTOMU (Photomu)


Fotomu sing no hpku, wong ayu
Tak sawang rinten lan dalu
Andheng-andheng nin ... Read More »
Published Sat, 18 Jan 2020 - 19:08:11 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 14/24] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari

PERTELON PUNGKRUK (Protelon Pungkruk)


Ning pertelon pungkruk
Welingmu karo aku, yen njaluk dip ... Read More »
Published Fri, 17 Jan 2020 - 13:02:15 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 1/50] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari

ANTEPING SIH


Sak kabehe tak antepi
Aku tansah hanyuwun Hyang Widi
Tinebehno ing gudho rencono ... Read More »
Published Thu, 16 Jan 2020 - 09:04:19 In Category Hiburan By AnekaNews.net
[Views: 14/89] [Comment: 0/0]
Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TONDO MOTO Sragenan Karawitan Campursari

TONDO MOTO


Senadyan to ora mitro
Tondo moto, sing tak tompo
Senadyan amung sepele
Ngelingake ... Read More »
Page 1 of 203 Totals
[ 1 ] 2 3 Next» Last»»
Bookmark and Share